2020: Een Merkwaardig jaar!

23 dec 2020 | Astrid

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: het jaar 2020 was alles behalve doorsnee, saai en voorspelbaar te noemen. Maar ondanks dat alles, probeer ik wel met een positief gevoel terug te blikken. Want hoe je het ook went of keert, 2020 was in ieder geval MERKWAARDIG!

Een Merkwaardig jaar voor mijn bedrijf, en voor mijzelf als ondernemer. Want juist in onzekere tijden moet je er staan, opvallen en doorgaan. Daar is geen ruimte voor doemdenken en negativiteit. En ik moet zeggen dat dit aardig gelukt is, want er zijn ook genoeg mooie dingen gebeurd dit jaar… Mooie klussen, samenwerkingen en nog meer Merkwaardige zaken!

Talent Group Twente
Zo heb ik mij aangesloten bij Talent Group Twente, een te gekke businessclub voor jong talent van 18 tot 35 jaar van FC Twente. Spannend, maar ook erg leuk natuurlijk! Ik hou ervan om andere ondernemers te ontmoeten, hun ondernemersverhaal te horen en elkaar verder te helpen. Ik weet zeker dat deze fijne club mij nog veel zal gaan brengen aankomend jaar. We hebben namelijk al een paar leuke online meetings gehad, maar ik kan niet wachten om de mensen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een potje voetbal.

Gave opdrachten
Ook heb ik dit jaar erg veel uiteenlopende opdrachten mogen doen voor mooie bedrijven. Van (vastgoed)brochures, waardebonnen, visitekaartjes, vouwfolders, websites tot de complete rebranding van een merk, geen dag was hetzelfde. En dat is nog steeds wat ik zo gaaf vind aan het ondernemen: de vrijheid, nieuwe mensen en bedrijven leren kennen en gave opdrachten mogen doen voor diverse klanten in verschillende branches. Elke vraag is uniek en ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen. Ik hou echt van deze dynamiek, ook nu!

Mooie samenwerkingen
Maar ik kan het natuurlijk niet alleen! Ook dit jaar zijn er talloze, waardevolle samenwerkingen tot stand gekomen. Ik heb een fijne club mensen om mij heen weten te verzamelen, waarmee ik samen de meest Merkwaardige ontwerpen en projecten oppak. Ik merk dat bedrijven het erg fijn vinden dat zij zowel voor conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, websiteontwikkeling, foto-/videografie als bijbehorende tekst bij ons terecht kunnen. Het aanbieden van deze totaalpakketten bleek afgelopen jaar erg goed te werken en is iets wat ik volgend jaar dus nog meer wil gaan aanbieden!

Met een frisse blik
Al met al was het voor Merkwaardig ontwerp een jaar met nieuwe ontwikkelingen, mooie projecten en fijne samenwerkingen. Ik ben erg benieuwd wat 2021 in petto heeft! Wat ik al wel weet is dat ik er met een frisse blik tegenaan ga. Op naar nieuwe kansen en nieuwe contacten!

Via deze weg wil ik mijn klanten van afgelopen jaar nog even hartelijk bedanken. Zonder hen had ik al deze mooie opdrachten niet kunnen maken!

Daarnaast wens ik jou een heel gelukkig, gezond, creatief en fijn nieuwjaar. En heb je zin om met mij in 2021 eens te sparren en een kopje koffie te drinken? Neem dan gerust contact op.


Deel dit bericht: