Merkwaardig online

25 mei 2022 | Astrid

De kracht van offline, nu ook online!

Ben jij op zoek naar een tool die al jouw pdf-documenten, brochures, flyers of folders ook online laat stralen? Zodat deze documenten niet alleen offline, maar ook online beschikbaar zijn? Dan is Merkwaardig online dé tool voor jou! We vertellen je in deze blog alles over een van onze nieuwste diensten.

Hoe het begon

Laten we met een schouderklopje aan onszelf beginnen: wij zijn sterk in het vormgeven van Merkwaardige ontwerpen. En die ontwerpen werken erg goed op papier. Want hoewel wij best een standaard full color flyer op A5-formaat kunnen ontwerpen, ons hart gaat pas écht sneller kloppen bij het gebruik van bijzondere papiersoorten, druk- en vouwtechnieken.

Maar al dat drukwerk is in sommige gevallen best kostbaar, niet altijd duurzaam en ook lastig te verspreiden. Want: hoe zorg je ervoor dat (potentiële) klanten die niet in de gelegenheid zijn om – laten we zeggen – een brochure op te halen, tóch een exemplaar bemachtigen? Heel simpel: door het inzetten van onze nieuwste tool Merkwaardig online!

Merkwaardig online 

Om onze klanten nog breder te kunnen bedienen én wij vaker dan eens de vraag kregen of het drukwerk ook online getoond kon worden, gingen wij op zoek naar passende tool. Een die echt past bij ons drukwerk. Geen standaard pdf-formaat, maar een document waar je doorheen kunt bladeren en voorzien kan worden van speciale effecten.

Deze tool werd ‘Merkwaardig online’. Dé manier om al deze Merkwaardige ontwerpen ook op jouw website of social mediakanalen te delen. Hierdoor heeft je doelgroep niet alleen offline, maar ook online inzage in de communicatiemiddelen van jouw bedrijf. 

Maar er zijn meer voordelen! Zo kun je gemakkelijk links toevoegen aan je bestand die doorlinken naar jouw website of webshop, genereer je leads dankzij een ‘Lead form’ en zijn de publicaties gemakkelijk te downloaden. Qua vormgeving zijn de mogelijkheden eindeloos! Van strak design tot een brochure met speelse effecten: wij maken de publicatie geheel naar wens op.

Hoe werkt het?

Onze tool is erg gemakkelijk in gebruik. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij een tweetal handboeken ontwikkeld. Visueel ingesteld? Bekijk dan de bijbehorende video en maak kennis met Merkwaardig online!

Zoals je kunt lezen heeft Merkwaardig online veel voordelen. Benieuwd wat het kan bijdragen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf? Wij gaan graag met je om tafel voor een vrijblijvend gesprek, waarin we alle ins en outs met je zullen delen. Plan snel een afspraak via de contactpagina of mail naar info@merkwaardigontwerp.nl.

Deel dit bericht: