Hoe MERKWAARDIGE ideeën tot leven komen..

06 jun 2020 | Astrid

Dikke lijnen zetten en zacht inkleuren. Zo is mijn creatieve proces begonnen als klein meisje en met deze insteek geef ik als ontwerper nog steeds mijn concepten vorm. De harde lijnen zijn de ruwe ideeën, het zacht inkleuren het verfijnen, aanvoelen, luisteren, aanpassen. Kortom: van Merkwaardige ideeën, naar prachtig concept.


Het begin
Mijn hele spelletjeskast heb ik bij elkaar gekleurd. Bij vrijwel iedere kleurwedstrijd prijkte mijn kleurplaat aan de wand, bovenaan, want kleuren: daar was ik nou eenmaal erg goed in en vond ik geweldig om te doen. Vanaf dat moment wist ik al dat creativiteit in mijn genen zat. De keuze om na de havo te starten met de opleiding Kunst en Techniek aan het Saxion in Enschede, was dan ook een logische stap. Ik heb bewust gekozen voor de combinatie met Techniek, hierdoor kan  ik ook een aardig stukje HTML en CSS lezen.


Het proces
Tijdens mijn opleiding merkte ik al gauw dat ik niet warm liep voor standaard ontwerpen. De wereld is al overvol waardoor opvallen nodig is, meer dan ooit! Vandaar dat ik besloot mijn eigen koers te varen. Op zoek naar klanten die ook willen opvallen, zich willen onderscheiden. Bedrijven die durven te spelen met drukwerk en hun klanten willen verbazen en verrassen door een onderscheidende stijl.


Merkwaardig
Merkwaardig ontwerp staat dan ook voor alles waar ik als conceptueel grafisch ontwerper in geloof: een krachtig concept, ontwerp of logo hoeft niet duur te zijn, neem alleen de tijd om na te denken over een nieuw, opvallend concept dat past bij jouw bedrijf! Het lijkt mij geweldig om je hierbij te mogen ondersteunen. Wat mij onderscheidt? Het is voor mij een uitdaging om samen met jou iets Merkwaardigs te creëren!

Deel dit bericht: