Merkwaardig online

Dit is Merkwaardig online: dé tool waarmee u uw PDF documenten, brochures, flyers of folders gemakkelijk kunt delen op uw website of social media kanalen.

Ben jij op zoek naar een tool die al jouw boekwerken ook online laat stralen? Zodat deze documenten niet alleen offline, maar ook online beschikbaar zijn? Dan is Merkwaardig online dé tool voor jou!

Dankzij Merkwaardig online deel je al jouw PDF documenten, brochures, flyers of folders gemakkelijk op jouw website of social media kanalen. Hierdoor heeft je doelgroep niet alleen offline, maar ook online inzage in de communicatiemiddelen van jouw bedrijf.

Maar er zijn meer voordelen. Wij zetten er alvast een aantal voor je op een rij:
• Publiceer jouw offline communicatiemiddelen nu online op een professionele manier;
• Download jouw publicatie gemakkelijk en deel deze met je doelgroep;
• De documenten kunnen beveiligd worden met een wachtwoord;
• Voeg linkjes toe die doorlinken naar jouw webshop of website;
• Genereer leads dankzij een ‘Lead Form’

De mogelijkheden zijn eindeloos! Van strak design tot een brochure met speelse effecten, wij maken de publicatie geheel naar wens op.

Bekijk hier de standaard brochure

Bekijk hier de brochure met effecten

Ook is het mogelijk om de online brochure te plaatsen op een bestaande óf zelfgekozen URL. Maar dat is niet alles: dankzij een leadform is het ook mogelijk om klantgegevens te verzamelen om zo leads te genereren! Erg waardevol dus!

Merkwaardig online is daarnaast erg gemakkelijk in gebruik. Benieuwd hoe het werkt? Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij een handboek opgesteld. Met behulp van dit document en de daarbij behorende video hopen wij dat je straks met veel plezier gebruikt maakt van Merkwaardig online.

Interesse?

Wil je meer informatie, of ben jij klaar om aan de slag te gaan met Merkwaardig online?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden, tarieven en onze werkwijze.