Merkwaardige hoogtepunten

23 dec 2022 | Astrid

Met veel plezier & enthousiasme 2023 in!

2022: een jaar vol gave opdrachten, avonturen, fijne nieuwe – én bekende samenwerkingen, maar vooral heel erg veel plezier. Want hoe graag ik je ook wil meenemen in alle mooie projecten die we het afgelopen jaar hebben uitgevoerd, eigenlijk is ‘plezier’ het woord dat dit jaar het beste kan omschrijven. 

Ondernemen met plezier

Het mooie aan het ondernemen vind ik de vrijheid. De vrijheid om te doen en laten wat ik wil. Kansen te grijpen en nieuwe hoofdstukken te beginnen. Gewoon doen. Gaan en alles geven. Zo heb ik dit jaar een start gemaakt met ‘Merkwaardig kaartje’ – nieuwe loot aan de stam van Merkwaardig ontwerp – en heb ik al een aardig portfolio mogen opbouwen én mensen blij gemaakt met o.a. geboorte- en trouwkaarten. Iets waaruit ik zoveel plezier haal, dat ik haast niet kan wachten om het volledig uit te rollen. Maar daarover later meer.

Netwerken met plezier

Nieuwe mensen leren kennen en me laten inspireren door hun verhalen en drijfveren. Dat vind ik zo waardevol. Wat heb ik dan ook genoten van de wedstrijden van FC Twente en de uitjes van de Talent Group Twente. Met als klap op de vuurpijl, het vormgeven van het eerste TGT Ladies Magazine. De lancering was geweldig en de reacties louter positief. Nieuwsgierig? Je vindt het magazine hier.

Vormgeven met plezier

Het creatief bezig zijn is iets waar ik nooit genoeg van krijg. Wel merk ik dat de opdrachten en vraagstukken steeds diverser en breder worden. Van huisstijlontwikkeling tot complete (re)brandings, flyers tot complete brochures: de klanten weten ons van a tot z te vinden. Een fijne gewaarwording! Want ook de ‘grote bengels’ kloppen nu bij ons aan. En ook al weet ik dat het daar niet om gaat – het vertrouwen dat klanten ons elke dag weer geven is iets om dankbaar en trots op te zijn.

Plezierige samenwerkingen

Samen staan we sterk en juist daarom ben ik zo trots op de samenwerking die ik heb met een aantal waardevolle mede-ondernemers. Met de hulp van o.a. een websitebouwer, foto-/videograaf, tekstschrijver en communicatiespecialist kunnen wij onze klanten steeds breder bedienen. En dat is niet alleen prettig voor ons, maar ook voor de klant – zij worden compleet ontzorgd.

Een groot avontuur

Hetgeen dat mij – ons – momenteel het meeste plezier en liefde geeft? Het kleintje in mijn buik. Want hoe mooi de opdrachten en samenwerkingen ook zijn, mijn zwangerschap is zonder twijfel het grootste avontuur dat we zijn aangegaan dit jaar. Dit betekent wel dat ik vanaf februari met verlof ga en daardoor minder actief zal zijn. Maar geen nood! Vanaf juni sta ik weer klaar om samen met jou de mooiste, meest Merkwaardige ontwerpen te creëren. Ik kan niet wachten! 

Voor nu wens ik iedereen een fantastische jaarwisseling en een sprankelend 2023! Hopelijk zien we elkaar gauw!

Deel dit bericht: