Merkwaardige samenwerkingen

31 jan 2022 | Astrid

Want samen is leuker dan alleen! 

Als wij ergens enthousiast van worden dan is het wel van fijne samenwerkingen met andere zzp’ers. Niet alleen omdat wij op deze manier onze klanten nóg breder kunnen bedienen: na een creatieve sparringsessie met andere ondernemers beginnen de ideeën gegarandeerd weer te stromen!

Zo werken wij nauw samen met een communicatie- en contentspecialist, strateeg, websitebouwer en foto-/videograaf. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar en hebben onze klanten altijd toegang tot de expertise van verschillende professionals. Goed om te weten: Ook al werken wij met verschillende partners, Merkwaardig ontwerp blijft het aanspreekpunt in het project met onze klant. Wij houden van heldere communicatie. Transparant, duidelijk én waardevol!

Wij stellen onze samenwerkingspartners graag aan je voor:

Anouk | Content- en communicatiespecialist | Waanzinnig Content & Creatie

Waanzinnig Content & Creatie ondersteunt jou bij contentontwikkeling in de breedste zin van het woord. Meedenken over een communicatie- of social media strategie? Geen probleem! (Web)teksten schrijven en redigeren? Ook daar schakel je Waanzinnig voor in. Dankzij het inzetten van krachtige content, draagt Anouk bij aan het succes van jouw onderneming.

Mariette | Strateeg | MET JET 

Mariette is een echte aanpakker dat bedrijven onder andere ondersteunt bij het bepalen van een heldere strategie, het behalen van concrete doelen én het professionaliseren van de communicatie. ⁠⁠Kortom: een onmisbare schakel voor elk bedrijf dat klaar is om te groeien!

Jan-Thijs | Foto- en videograaf | JTMedia 

JT is maker van mooie trouwfilms, pakkende bedrijfsfilms en haarscherpe fotografie! Hij creëert beeldmateriaal dat klanten prikkelt en overtuigt om tot aankoop over te gaan. Doordat hij fotografie en film combineert bespaart dat niet alleen tijd en geld, maar geeft het jouw beeldmateriaal een herkenbare stijl. Daarnaast is Jan-Thijs ook in te huren als dronepiloot: hoe gaaf!

Jurre | Websiteontwikkelaar | Smaak Reclame

Smaak is jong, vernieuwend en heeft kijk op nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van web en ontwerp. Webdesign op maat of gebouwd in WordPress, alles is mogelijk. Een waardevolle samenwerkingspartner op het gebied van websites met pit!

Dus: heb jij een communicatie-, branding-, of grafisch vraagstuk? Of ben jij wel toe aan een nieuwe website en frisse foto’s en video’s? Wij helpen je heel graag verder. Neem daarom gerust contact op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met (een van) ons!

Er is ruimte voor jou!

Ben jij nou een creatieveling in hart en nieren én op zoek naar waardevolle samenwerkingen met andere enthousiaste zzp’ers? Ook dan horen wij erg graag van je! Wie weet sta jij dan straks ook in dit rijtje met toffe ondernemers! Heb je interesse? Stuur een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht: