Merkwaardige tijden

27 dec 2021 | Astrid

Terugblik op een bijzonder 2021

Het zijn veel voorkomende uitspraken aan het einde van het jaar… ‘Wat vliegt de tijd hè? Zitten we alweer bijna aan het kerstdiner!’. En dat is helemaal waar. De tijd vliegt inderdaad. Dat is soms erg onhandig, omdat je dan nét niet alles hebt gedaan wat je wilde doen. Of het is erg fijn, als een lastige periode zich aandient in je leven. Alles gaat nou eenmaal voorbij. Ook dit jaar zat vol nieuwe, Merkwaardige en soms lastige momenten. Een aantal bijzondere momenten wil ik heel graag met je delen. Lees je mee? 

Merkwaardige opdrachten

Met stip op een: de gave opdrachten die we dit jaar hebben uitgevoerd! Van drukwerk tot online uitingen en van een kleine touch-up tot heuse (re)branding! 2021 was een geweldige mix van ontwerpen die bij tijd ook echt een flinke uitdaging waren. Een ontwerp voor de ramen van FysioCentrum Nijverdal bijvoorbeeld… nieuw, spannend, maar vooral zó tof om te doen!

De grootse uitdaging? Uniek blijven. Daarom vind ik het zo belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en actief op zoek te gaan naar de nieuwste papiersoorten, druktechnieken en vouwwijzen. Hoe Merkwaardiger hoe beter!

Een prachtige klantenkring

Zonder klanten natuurlijk geen opdrachten. Daarom ben ik zo blij met onze trouwe klantenkring. Het is elke keer weer een feest om in mijn reclamekaravaan (lees: fiat 500) te stappen en heel Overijssel rond te scheuren.

Ook wil ik mijn waardering uitspreken naar alle klanten die de stap hebben gezet om actief aan de slag te gaan met hun communicatie uitingen. Dat jullie voor Merkwaardig ontwerp hebben gekozen is het grootste compliment dat ik kan krijgen. Bedankt!

Inspireer, leer en deel

Van elkaar leren én elkaar inspireren. Ook dat is voor mij een terugkerend thema. Ik deel graag mijn kennis met je via blogssocial media én natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie. ‘Prikkel je zintuigen’ bijvoorbeeld. In deze blog vertel ik alles over het effect van vormgeving op de zintuigen. Juist omdat het creëren van creatieve vormgeving dat je zintuigen prikkelt, altijd ons doel is!

Samen kun je meer dan alleen!

Dat ik heel graag met andere ondernemers samenwerk is geen geheim. Ik heb een fijne club mensen om mij heen weten te verzamelen, waarmee ik samen de meest Merkwaardige ontwerpen en projecten oppak. Ik merk dat bedrijven het erg fijn vinden dat zij zowel voor conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, websiteontwikkeling, foto-/videografie als bijbehorende tekst bij ons terecht kunnen.

Voor komend jaar staan er alweer een aantal grote projecten gepland. Houd daarom de website en socials in de gaten!

Merkwaardig online

Ik liet al doorschemeren dat ik niet graag stil zit als het gaat om het blijven ontwikkelen van mijzelf en Merkwaardig ontwerp. Een hoogtepunt van afgelopen jaar is dan ook het implementeren van Merkwaardig online: dé tool waarmee je pdf-documenten, brochures, flyers of folders gemakkelijk kunt delen op jouw website of social media kanalen. Wil je meer weten hierover? Klik dan hier en houd onze kanalen in de gaten. Komend jaar gaan we hier meer over delen!

Een persoonlijk tintje

Ook op persoonlijk gebied was het een bijzonder jaar. Zo hebben mijn vriend en ik het gezellige Borne ingeruild en zijn we (as we speek) druk aan de klus in ons nieuwe huis in Nijverdal! Zo aan het eind van het jaar is dat extra hectisch, maar we kunnen niet wachten om er binnenkort in te gaan wonen!

Tijdens deze terugblik ben ik mij weer bewust van de mooie dingen die ik heb meegemaakt en bereikt het afgelopen jaar. Mijlpalen die ik zonder de steun van Wouter en mijn lieve familie en vrienden niet allemaal had bereikt. Een bedankje is dus wel op zijn plaats 😉 

Ik heb in ieder geval onwijs veel zin in het nieuwe jaar met alle toffe opdrachten die gaan komen, diverse opdrachtgevers en de fijne samenwerking met andere ondernemers. Op een mooi, Merkwaardig 2022!

Deel dit bericht: