MERKWAARDIGKAARTJE.NL

22 mrt 2023 | Astrid

Een unieke kijk op wenskaarten

Waarschijnlijk komt dit scenario je bekend voor: Je zoekt een mooie, aparte kaart. Anders dan anders. Voor een bijzondere gelegenheid die ook écht een bijzonder kaartje verdient. Maar waar vind je zo’n kaart? Hoe komt het dat je – in de wereld van wenskaarten – vaak nét niet die ene kaart kan vinden, terwijl het aanbod megagroot is? 

Waarschijnlijk omdat veel kaartenproducenten zich richten op de grote massa en kiezen voor een standaard ontwerp. Maar soms wil je juist iets bijzonders, iets dat echt past bij de persoon of gelegenheid waarvoor je de kaart wilt sturen. Iets dat een goed gevoel teweegbrengt. Een blijvende herinnering.

Merkwaardige wenskaarten

Bij ons kwamen de laatste tijd veel aanvragen binnen van klanten die op zoek waren naar zo’n persoonlijk, Merkwaardig kaartje. Van geboorte- tot trouwkaart. En dat bracht ons op een idee: wat als we onze kennis en ervaring op het gebied van grafisch vormgeving óók gaan inzetten voor het ontwerpen van kaarten?

Dit maakt dat onze kaarten persoonlijk en origineel zijn. Waarbij we altijd streven naar hoge kwaliteit. We maken gebruik van unieke, bijzondere materialen en druktechnieken en streven naar een zo passend mogelijk ontwerp. Ook zijn we achter de schermen bezig met het ontwikkelen van gepersonaliseerde/eigengemaakte illustraties en lijntekeningen, maar daarover later meer. We willen natuurlijk niet alles in een keer prijsgeven. 😉

Onze droom is dat je bij ons over een tijdje ook toffe wenskaarten kunt vinden én op maat kunt laten maken. Een Merkwaardig kaartje dat je zintuigen laat prikkelen en dat je bij blijft. Van geboorte- tot trouwkaart, wij hebben het in huis!

Deel dit bericht: