Lekker blijven plakken!

02 jun 2021 | Astrid

Hoe je met stickers de aandacht p(l)akt!

Stickers? Kun je daar een leuk ontwerp voor bedenken? Absoluut! Dit drukwerk zorgt ervoor dat jouw promotiemiddelen nét dat beetje extra uitstraling krijgen. Een unieke, persoonlijke handtekening als het ware, dat blijft plakken. Op alle mogelijke manieren! Want naast de stickers op rol, heb je een heleboel vormen en formaten die je in jouw huisstijl kunt laten drukken. Het is een zeer geschikt marketingmiddel als je het op de juiste manier inzet. Hoe? Daar vertellen we in deze p(l)akkende blog meer over.

Zichtbaar met stickers

Stickers zijn een efficiënte manier om snel een boodschap of merk over te brengen. Ze zijn doorgaans laag in prijs, vallen op en jouw andere promotiemiddelen zijn door het gebruik van een enkele sticker in jouw huisstijl direct gepersonaliseerd! Onder andere De Budde in Nijverdal heeft het plakken van toffe stickers als geen ander begrepen. Bestel je een afhaalbox? Sticker! Is er een proeverij met hapjes in kleine bakjes? Stickers! Hierdoor maak je met een kleine aanpassing, een groot verschil.

Voordelen van stickers

De sticker is een handig, veelzijdig marketingmiddel dat vrijwel door elke onderneming kan worden ingezet. Maar naast dat het een snelle en voordelige manier van communiceren is en ze te maken zijn in verschillende vormen en maten, zijn er nog een aantal voordelen!

• Stickers vallen op. Helemaal als het ontwerp, de kleur of het materiaal Merkwaardig is!
• Stickers zijn doorgaans een stuk goedkoper dan andere promotiemiddelen;
• Stickers zijn op rol te bestellen, maar ook los;
• Je kunt stickers gemakkelijk verspreiden en uitdelen;
• Personaliseer producten met behulp van jouw eigen stickers.

Waar plak je jouw stickers?

Hoe vaker jouw (potentiële) klant je voorbij ziet komen, hoe beter dat het is. Dat betekent niet dat je nu als een malle aan het plakken moet gaan, maar het is wel goed om eens te bedenken waar jij zichtbaar wilt zijn. Wie is jouw doelgroep en waar bevindt deze zich? En niet geheel onbelangrijk: welke stickers zijn geschikt en waar plak je ze? Moet er een beschermlaag op komen is dat dit niet nodig? Er zijn erg veel mogelijkheden:

  • Stickers plakken op bonbon- en snoepzakjes, drink-/koffiebekers, pakjes en pakketten, cadeaus en andere kleine promotiematerialen. Of denk aan stickers die extra informatie geven over een product, zoals De Zuivelhoeve in Nijverdal doet;
  • Stickers op vervoersmiddelen zoals auto’s, scooters of fietsen. Een mooi voorbeeld geeft Bie Olthof die o.a. hun leenauto’s heeft bestickerd en natuurlijk (niet te vergeten) onze eigen Merkwaardige auto die wij hebben voorzien van ons logo!
  • Grote vloerstickers voor de wow-factor;
  • Stickers op ramen, deuren of andere oppervlakken. Zoals FysioCentrum Nijverdal die de ramen van hun nieuwe pand heeft bestickerd met gave raamstickers passend bij de huisstijl!

Zoveel keuze!

Welkom in het sticker walhalla! Nu je ervoor hebt gekozen om gebruik te maken van stickers, besef je ineens dat de keuze reuze is. Er zijn gigantisch veel soorten, maten en materialen. Gelukkig kun je met al je stickervragen bij ons terecht. Onze uitdaging is om jouw sticker Merkwaardig te maken! Dit doen wij met behulp van verschillende materialen en druktechnieken.

Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van doming stickers? Dit zijn stickers met een glanzend laagje die een tof 3D-effect geven. Of ga jij liever voor een sticker die opvalt dankzij een bijzondere vorm of apart formaat? 

Inspiratie

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan deze toffe stickers die wij o.a. hebben gemaakt voor De Budde, Toscana, Zuivelhoeve Nijverdal, Auto- en motorrijschool Dekker, FysioCentrum Nijverdal en Bie Olthof. We denken in ieder geval heel graag mee over dé perfecte sticker. Zodat jouw merknaam of boodschap zo lang mogelijk blijft plakken!

Deel dit bericht: