DRUKWERK RIJSCHOOL DEKKER

Auto- en motorrijschool Dekker | Nijverdal

Voor auto- en motorrijschool Dekker ontwierpen wij de nieuwe huisstijl dat gebruikt wordt in verschillende, nieuwe uitingen en drukwerk. Een offertemap, leskaart, stickers, pennen en wel een heel erg bijzonder visitekaartje. Dit visitekaartje is namelijk een (lookalike) parkeerkaart. Met op de achterkant de nodige gegevens vermeld. Opvallend, duidelijk maar vooral erg leuk! Door aan de schijf te draaien, kom je er achter wat de rijschool allemaal te bieden heeft: theorie-, auto-, motor- en aanhangerles.

Ook over de vormen zijn goed nagedacht, en het meeste drukwerk is doorgevoerd in vierkante vorm. Hierdoor komt het beeldmerk van Rijschool Dekker het mooist tot zijn recht.

Een andere Merkwaardige uiting is de waardebon. Deze bon kan gebruikt worden voor alle rijlessen, tegen elke gewenst bedrag. Ook kan er een persoonlijke boodschap op worden geschreven dankzij mooi, schrijfbaar, papier. De vorm van het beeldmerk ‘knalt’ letterlijk uit het ontwerp. Zo blijft alles in dezelfde lijn, en is het altijd herkenbaar!